Loading...


Sov bedre med Spirituel Biologi  

Har du (også) svært ved at sove?
 

Sundhedsstyrelsen vurderer, at søvnbesvær medfører 750 ekstra dødsfald og 43.100 ekstra hospitalsindlæggelser hvert år. I sidste ende koster manglende søvn os danskere mere end 8.000 leveår. Og så har vi ikke engang talt om tab af livskvalitet og manglende overskud.

Så det er sund fornuft at sove godt. Det er bare ikke altid, det er så let!

Vil du sove bedre?


Jeg har udviklet et online-produkt, hvor du får min Spirituelt Biologiske hjælp til at finde ind bag dit søvnbesvær og hjælpe kroppen til at finde ro, så du kan falde i søvn.

Dårlig søvn er nemlig et tegn på, at kroppen ikke er i balance.

Måske er du stresset eller bekymret. Måske er du særligt sensitiv og overstimuleret. Måske er du (på vej) i overgangsalderen, hvor uro og søvnbesvær kan ramme begge køn.

Uanset hvad, din krop prøver at fortælle dig, får du viden og konkrete værktøjer, som kan hjælpe dig til dagen igennem at give kroppen det, den mangler.

Så slipper du for at betale regningen om natten.

   

 Med dit Sov-bedre-produkt får du blandt andet:

  
* Hjælp til at finde ind bag dit søvnbesvær - hvad er det, kroppen vil fortælle dig?

* Guidede energi-meditationer, som hjælper dig til at sove bedre og komme gennem dagen

* Øvelser, som hjælper dig med at slippe dagen og bygge op til en god søvn

* Mentale metoder, som hjælper dig med at slappe af og være i nuet

* Viden om kroppens mekanismer og hvordan du kan arbejde med dem

* Tips til søvnopbyggende kost og drikkevarer - specifikt til din ubalance - og opskrifter lige til at bruge.

I alt 4 gode guider, 16 opskrifter og mere end 20 Spirituelt Biologiske værktøjer for kun 299 kr.

 

 

 
Når kroppen ”råber op” via skavanker eller sygdom, svarer det til, at advarselslamperne lyser på bilens instrumentbræt. Vi kan selvfølgelig godt vælge at slukke advarselslamperne med sovepiller eller hormoner, men det løser ikke det problem, der ligger bagved. 

Det gælder også, når vi har svært ved at sove. I stedet for at dæmpe symptomet – søvnbesværet – er det en bedre idé at kigge ind bagved og finde årsagerne. Og derefter hjælpe din krop til at rette sig op via de tre grundprincipper i Spirituel Biologi: Natur, næring og næstekærlighed.
 

God søvn skal du bygge op i løbet af dagen. Helt naturligt.

 

 Hvad siger andre om mig og Spirituel Biologi?
”Meget inspirerende, tankevækkende og meningsfyldt” – Mettemarie

”Stof til eftertanke” - Lis, ingeniør

”Det er imponerende, hvordan du kan samle sådan et stof på en både overskuelig og letforståelig måde” - Merete, zoneterapeut

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvorfor skal jeg vælge netop dette produkt? 

Der er mange tilbud, når du vil tage dit helbred alvorligt. Du skal vælge dette, hvis du tør tænke anderledes og er inspireret af min specielle kombination af videnskab, visdom og spiritualitet. Med dette produkt tager du din krop i hånden - på en helt naturlig måde.


Hvad er Spirituel Biologi?

Spirituel Biologi kombinerer moderne naturvidenskab, åndsvidenskab og ældgammel visdom. Helt centralt i Spirituel Biologi er, at sundhed er et samspil mellem vores DNA og den måde, vi spiser, tænker og lever på. Jeg ser sygdomme og skavanker som en hjælp til os, så vi bevæger os i en sundere retning. Kroppen er klog og kan heale det meste, hvis vi giver den de rigtige betingelser, og jeg har defineret seks centrale livsområder, som er med til at bestemme vores sundhed. Gennem hele vores levevis skaber vi et kærligt eller ikke-kærligt miljø for vores mere end 50 milliarder bevidste celler og organer, for sundhed handler om natur, næring og næstekærlighed. 

Hvem står bag Spirituel Biologi?

Det gør jeg, Lise Evald Hansen. Jeg er biolog, forfatter og inspirator. Da jeg var 25, blev jeg ramt af tyktarmskræft og ”diagnosticeret” som genetisk disponeret for kræft. Det er nu 28 kræftfrie år siden. Gennem årene har jeg søgt sammenhænge og svar på hvad, der styrer vores helbred. Det har jeg gjort dels via indgående research på tværs af den etablerede og den knap så etablerede videnskab, dels gennem mange års selvudvikling og uddannelse indenfor blandt andet kropspsykoterapi, METAsundhed og ThetaHealing. Det har givet mig et anderledes og bredere billede af krop og sundhed, som jeg nu samler i Spirituel Biologi.Har du selv et spørgsmål, så skriv til mig på Lise@liseevaldhansen.dk